Regulationsterapi?

KROPPENS KAPACITET

Regulationsterapi er et samlet begreb for kroppens evne til at aktivere sine egne selvhelbredende mekanismer og processer.


Når kroppen udsættes for belastninger af forskellig slags, som f.eks. fremmede baktusser, virus, negativ stress og meget andet, vil dens selvhelbredende kræfter igangsættes og healingsprocesserne vil forløbe som en indbygget refleks. Herved vil det sunde miljø i kroppen genoprettes – under de rette omstændigheder. 


Kroppens kapacitet er derfor en væsentlig faktor. Så hvis du forestiller dig kroppen, som et bæger der kan flyde over, så er målet med regulationsterapi, at hjælpe bægeret i ikke at flyde over. 

Tjek tidligere opslag ud, omkring toksiner – Disse toksiner kan forårsage dine symptomer. 


Ofte er kroppens forhold ikke optimale og der skal fyldes op på gode næringsstoffer, pro-biotika, vitaminer og mineraler. Dette hjælper til at der ikke opstår en hæmning eller blokering for kroppens egne selvhelbredende processer. Konsekvensen i sidste ende kan være mangelfuld healing af fysiologiske ændringer og symptomer der i sidste ende fører til og fortolkes som sygdomme.