Naturlig hjælp til hjernerystelse

Efter fald på cykel, har jeg fået en hjernerystelse, og jeg kom med ambulancen og blev tjekket på sygehuset, alt var heldigvis fint! 
Jeg blev spurgt om jeg ville til observation efterfølgende, men jeg vidste at jeg bare skulle hjem og igang med min homøopati hurtigst muligt.
Vores mulighed for akut hjælp er uundværlig, i sådanne situationer. Men tænk engang hvis vi arbejdede komplementært… Det ville være fantastisk.
 
Jeg har derfor lukket for konsultationer de næste 14 dage, fordi min hjerne har brug for at heale. Du er stadigvæk meget velkomne til at skrive spørgsmål på mailen og jeg vil hurtigst muligt finde tid, til at give dig et svar.
 
Her i forbindelse med hjernerystelsen er jeg kommet tættere på planten Guldblomme, Arnica Montana.
Udover at jeg før har mødt planten gennem min rejse i Canada – hvor den gyldne blomst dækkede store dale mellem bjergene, så har jeg endnu mere kendskab til den nu, for jeg indtager den homøopatisk, da det er den eneste der hjælper mig.
 
Arnica i homøopatien har en særlig forbindelse til nervesystemet og virker smertelindrende og formdannende på især hjerne og muskler. Planten stimulerer heling af skadet væv, som har mistet sin formkraft og kommer til udtryk som hævelse, væskeophobning og inflammation. Udover det, stimulere Arnica blodcirkulation i muskler, led og blodkar, f.eks. efter led forstuvninger, traume eller blodprop. 
 
Her er en lille liste:
Arnica D6 – Akut dosering til voksne 50 dråber i et glas vand drikkes slurkvist over 1/2 time. 
(Børn 5 dråber hver 1/2 time dagen igennem indtil mærkbar forandring).
 
Ved smertebehandling indtages 10 dråber Arnica D6 helt op til hvert 5 minut, så længe der er behov. 
 
Traumeel salve til buler og slag – påføres efter behov, gerne et tykt lagt. 
 
Bach rescue dråber – Reducere angst, beroliger og bidrager til den naturlige helingsproces. Indtages efter behov, men mindst 4 dråber 4 gange dagligt. 
 
Søg hjælp hos en behandler som kan give dig kranio sakral terapi. 
 
Masser af hvile og søvn, hjernen og nervesystemet restituere kun under søvn. 
 
Få tjekket Atlas, din nakkehvirvel.
 
Undgå skærm, skarpt lys, høje lyde og alkohol.